B-Heydenreich

Referencer

“Hos Bettina er der en udpræget følelse af tillid, tryghed og omsorg. Og samtidig er der ikke så meget udenomssnak og halløj, det er svesken på disken og hvad handler det om.
Det gør, at vi hurtigt kan tage fat og arbejde med, hvordan jeg kan være i det, gøre noget ved det eller acceptere det.
Bettina formår simpelthen at give de helt rigtige og kærlige skub, der gør, at jeg kan tage det næste skridt. Det er hårdt og gør ofte også en smule ondt, men det rykker og vigtigst af alt, så får det mig til at rykke.”
SARAH THYSSEN, kommunikations- og HR-konsulent, Næstved Kommune


 

”Mit forløb hos Bettina, har flyttet mig fra en uoverskuelig stresstilstand til en sundere tilgang til mit arbejde og en bedre balance i mit liv. Gennem coaching og ved hjælp af konkrete tiltag i min hverdag har jeg lært at administrere min tid og energi bedre. På arbejdet betyder det, at min planlægning og ambition er blevet mere realistisk, og jeg brænder ikke mig selv ud ved at arbejde i højeste gear hele tiden. Det har også lært mig, hvor vigtigt det er at værne om min energi og skabe rum til at lade op i en travl hverdag.  Det mest værdifulde, jeg tager med mig fremover, er evnen til at mærke efter – og hvordan jeg håndterer det, jeg mærker, så jeg forsat kan sikre mig den sunde balance i mit liv.
MALENE MOLLERUP, HR Projektleder, Novozymes