B-Heydenreich

Mindfulness in business for ledere

Styrk din handlekraft, opmærksomhed og autencitet – og bliv en bedre leder.

Vil du gerne lære at udnytte din mentale kapacitet endnu bedre? Er du inde i en presset peri- ode, hvor energien overblikket og overskuddet er belastet?

Mindfulness in business er for dig, der ønsker større mental fleksibilitet og præcision – hvad en- ten du ønsker at styrke dit lederskab i en situation med aktuel spidsbelastning eller simpelthen gerne vil udvikle dig. Det er forløbet for dig, der vil øge din følelsesmæssige robusthed og give din personlige effektivitet et boost.

Forløbet er noget for lederen, der ønsker et livslangt professionelt netværk på tværs af brancher og funktioner og vil blive bedre til at:

– Være nærværende
– Have selvindsigt
– Træffe effektive beslutninger og få tingene gjort
– Koncentrere dig
– Styrke din mentale klarhed – også i pressede situationer – Kontrollere dine følelser

Gennem de sidste syv år har jeg undervist ledere på topniveau og mellemledere i Mindfulness in business. Sammen har vi skabt resultater, der har en positiv effekt på bundlinjen. Teknik- kerne er skarpe, effektive, godt gennemtestede – og tilpasset en leders krævende professionelle hverdag.

Mindfulness styrker dit lederskab og giver dig større handlekraft. Du vil få skærpet din op- mærksomhed, så din koncentration bliver skarp og dit nærvær klart. Du vil lære at bruge dine styrker bedst muligt: Autentisk, stærkt og rent.

Program med plads til fordybelse

Hver dag indledes med undervisning i Mindful in business og erfaringsmæssig meditation efterfulgt af udviklende dialog. Vi vil komme ind på emner som:

– Udvikling af Self-Awareness
– Digler & Understanding Your Life Story
– Mindful Meditation for Refleksion og Fordybelse – Delt Awareness gennem Group Support
– At lede andre med mindfulness
– At realisere mål med mindfulness

Gennem de 8 uger vil du møde

Erhvervspsykolog og mindfulness instruktør Bettina Heydenreich
Erhvervspsykolog Solveig Hansen Gjerding
Psykolog og mindfulness instruktør Meri Dandaki

Det siger andre om forløbet

“Introduktion af mindfulness på arbejdspladsen kan ikke forhindre at konflikter opstår eller vanskelige spørgsmål ikke dukker op. Men når vanskelige spørgsmål opstår, er det i dag efter Mindful in business retreat nemmere at bevare roen og anerkende i pressede situationer. Jeg har lært en mere hensigtsmæssig adfærd i forhold til mig selv. Samtidig har mindfulness lært mig at udvikle mine indre ressourcer, der hjælper med at navigere gennem vanskelige og stressende situationer med en større lethed, komfort og nåde.”

Mindfulness in business for ledere – 8 ugers program

Læs mere om programmet her.